Wat kan je met een all-in-one printer?

Tegenwoordig kopen de meeste mensen een all-in-one printer. Met de klassieke printers kon je enkel printen, maar een all-in-one printer heeft ook andere functies, zoals scannen, faxen en kopiëren.

Scannen

Een scanner is soms heel handig. Wil je graag een foto die je enkel op papier hebt bewerken op de computer, of een document inscannen om op je computer te bewaren? Dat is allemaal geen probleem als je een all-in-one met scanfunctie hebt.

Faxen

Faxen wordt steeds  minder gedaan, maar is nog niet in onbruik geraakt. Fax jij veel, let dan bij het kopen van een all-in-one printer zeker op de faxsnelheid van het apparaat. Controleer ook even hoeveel pagina’s de fax kan opslaan in zijn geheugen.

Kopiëren

Wie heeft er nu nooit eens snel een kopietje van iets nodig? Een kopieerfunctie op een printer is voor velen tegenwoordig een must. Als je in kleur wilt kunnen kopiëren, zal je hoogst waarschijnlijk  een inkjet all-in-one kopen, tenzij je het ziet zitten om 500 euro meer uit te geven aan een laserprinter die dit kan.

Dit bericht is gepost op 23 februari 2010 om 4:48 pm uur en is geplaatst in Printers.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.