Trouwkleding en bruidsmode

Een huwelijksdag moet perfect zijn. Koppels die gaan trouwen besteden vaak uren tot zelfs dagen aan het zoeken naar de trouwkleding van hun dromen. Vooral het vinden van de ideale trouwjurk is vaak een huzarenstukje.

Een bruidsjurk is traditioneel gezien wit, al wordt van dat idee steeds vaker afgeweken. Roze trouwjurken, gele, blauwe of zelfs zwarte, tegenwoordig kan het allemaal. Met sleep of zonder, met een heleboel kant of eerder simpel, een trouwjurk moet iets zijn dat bij de persoonlijkheid van de bruid past. Daarbij is het ook van enorm belang dat de bruid zich lekker voelt in haar trouwjurk.

Qua trouwkleding draagt de bruidegom doorgaans een trouwkostuum. Als de bruidegom, zoals de traditie het wil, de trouwjurk nog niet mag zien, kan hij best wel eens informeren naar de kleur en de stijl ervan. Het is altijd mooier als de trouwkleding van bruid en bruidegom op elkaar zijn afgestemd.

Ten slotte moet je natuurlijk ook de schoenen, de accessoires en de juwelen niet uit het oog verliezen. Het zijn de kleine details die de trouwkleding kunnen maken of kraken.

Dit bericht is gepost op 23 februari 2009 om 4:49 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.