Herenschoenen of mannenschoenen

Het cliché wil dat er veel meer aandacht besteed wordt aan damesschoenen.  Vrouwen kopen gewoonweg meer schoenen dan heren en vinden het belangrijk dat ze passende schoenen hebben voor iedere outfit.

Toch mag je het belang van herenschoenen zeker niet onderschatten.  Ook mannen hebben meestal verschillende paren schoenen nodig. Geklede schoenen die bij de nieuwste herenmode passen, sportschoenen, wandelschoenen, schoenen voor in hun vrije tijd, sandalen voor in de zomer, noem maar op.

Best kun je een paar degelijke herenschoenen kopen, waarvan de kwaliteit verzekerd is.  Het zou immers jammer zijn schoenen te kopen waar je maar een paar maanden mee door kan, om ze dan al opnieuw te moeten vervangen. Het is ook belangrijk dat je in de winkel voldoende tijd besteedt aan  het passen van de schoenen. Met te kleine of te grote schoenen kan je immers niet veel aanvangen.

Populaire merken van herenschoenen zijn: Geox, Ambiorix, Scapa, Timberland, Birckenstock, River Woods, Lloyd, Van Bommel, Sebago, Caterpillar, Kangaroos, Bugarri, Blackstone, Van Lier, …

Dit bericht is gepost op 20 februari 2009 om 5:19 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.