Sportkleding of sportuitrusting

Welke sport je ook beoefent, of het nu lopen, fietsen, golfen,voetbal, skaten, basketbal of zwemmen is, er is één gouden regel wat sportkleding betreft: de kleding moet gemakkelijk zitten. Want als je sportoutfit niet gemakkelijk zit, zal je ook niet optimaal presteren.Bij het sporten zal je ongetwijfeld ook veel zweten, daarom is het belangrijk dat je kledij koopt die licht zit of het zweet gemakkelijk absorbeert. Sportkleding kan je op veel plaatsen kopen, zowel in een sportwinkel als op een internetsite die in sportkledij handelt. Bij sommige sporten, zoals yoga, is het beter dat je losse kleding draagt, bij andere  zoals fietsen of schaatsen kan je best nauwsluitende kleding dragen.Sportkleding varieert natuurlijk naargelang welke sport je beoefent. Zo draag je om te zwemmen een zwembroek, badpak of bikini, om te joggen losse loopkleding, om te fietsen fietskleding, om te skiën een skipak, om te fitnessen fitnesskleding, om te paardrijden een ruitersbroek, enz. Natuurlijk moet je ook niet de sportartikelen vergeten die bij je uitrusting horen.Bij het sporten wordt ook vaak aangepaste lingerie gedragen of speciale sportschoenen, zoals loopschoenen, basketschoenen, turnschoenen, enz.Bekende merken van sportkledij zijn: Nike, Adidas, Diadora, K-Swiss, Kappa, Ellesse, Lotto, Masita, Puma, Footjoy, Yonex, Head, Asics, Naxxal, Tretorn, Prince, Pixie, Naxxai, New Balance, Quibos, Agu, Pureline, Viking, Skiff, Macron, Spalding, Converse, Legea, Rucanor, Asics, Macron, Mass, Kawasaki, Tommy Hilfiger, Vans, ….

Dit bericht is gepost op 17 februari 2009 om 12:37 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.