Naaldhakken en damesschoenen, al te vaak een prachtschoen

Damesschoeisel of damesschoenen zijn vaak niet zomaar schoenen maar zijn al te vaak verfijnd tot in perfectie, zeg maar de ideale schoen die deel uit maakt van dameskleding net zoals bijvoorbeeld lingerie. Van botten, over naaldhakken, van geklede schoenen tot bottines, van snowboots tot werkschoenen, van sportschoenen tot espadrilles, van vrije tijd schoenen tot regenlaarzen, er zijn wel duizend soorten schoenen, ….

Het is natuurlijk logische dat schoenen of schoeisel als belangrijkste troef comfortabel moeten zitten, toch is het vaak even belangrijk dat ze de vrouwelijke elegantie uitstralen. Het beste voorbeeld van dit soort schoenen is natuurlijk de schoen met een naaldhakken. Hoewel comfort belangrijk is zijn schoenen met naaldhakken al te vaak erg oncomfortabel en is het daarnaast nog geen evidentie op hierop te wandelen. Het duurt vaak enige tijd voordat je als vrouw hier elegant op kunt lopen, wanneer je de modellen over de catwalk ziet paraderen lijkt het anders toch wel zo eenvoudig.

Ook voor schoenen, meer specifiek damesschoenen kan je de merken zo gek niet bedenken, we sommen er kort even een aantal op: CabZinda, Adidas, Blink, Comma, Zeis, Fly, Merrel, MBT, Strelli, Skaterunner, Sketchers, Aigle, Ara, Asics, Bana, dockers, Clarks, Compagnucci, Crocs, Cult, Diesel, Dr. Martens, Esprit, Etnies, Soles, Fila, Gaastra, Gabor, Morgan, Miss Sixty, Paul Green Rondinella, S. Oliver, Samsonite, Vans, Scapa, Sprox, Tamaris, Timberland, Yellow, Stones and Bones en Tommy Hilfiger.

Dit bericht is gepost op 13 februari 2009 om 9:30 am uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.