Naaldhakken en damesschoenen, al te vaak een prachtschoen

Damesschoeisel of damesschoenen zijn vaak niet zomaar schoenen maar zijn al te vaak verfijnd tot in perfectie, zeg maar de ideale schoen die deel uit maakt van dameskleding net zoals bijvoorbeeld lingerie. Van botten, over naaldhakken, van geklede schoenen tot bottines, van snowboots tot werkschoenen, van sportschoenen tot espadrilles, van vrije tijd schoenen tot regenlaarzen, er zijn wel duizend soorten schoenen, ….

Het is natuurlijk logische dat schoenen of schoeisel als belangrijkste troef comfortabel moeten zitten, toch is het vaak even belangrijk dat ze de vrouwelijke elegantie uitstralen. Het beste voorbeeld van dit soort schoenen is natuurlijk de schoen met een naaldhakken. Hoewel comfort belangrijk is zijn schoenen met naaldhakken al te vaak erg oncomfortabel en is het daarnaast nog geen evidentie op hierop te wandelen. Het duurt vaak enige tijd voordat je als vrouw hier elegant op kunt lopen, wanneer je de modellen over de catwalk ziet paraderen lijkt het anders toch wel zo eenvoudig.

Ook voor schoenen, meer specifiek damesschoenen kan je de merken zo gek niet bedenken, we sommen er kort even een aantal op: CabZinda, Adidas, Blink, Comma, Zeis, Fly, Merrel, MBT, Strelli, Skaterunner, Sketchers, Aigle, Ara, Asics, Bana, dockers, Clarks, Compagnucci, Crocs, Cult, Diesel, Dr. Martens, Esprit, Etnies, Soles, Fila, Gaastra, Gabor, Morgan, Miss Sixty, Paul Green Rondinella, S. Oliver, Samsonite, Vans, Scapa, Sprox, Tamaris, Timberland, Yellow, Stones and Bones en Tommy Hilfiger.

Dit bericht is gepost op 13 februari 2009 om 9:30 am uur en is geplaatst in Kleding.

4 reacties op “Naaldhakken en damesschoenen, al te vaak een prachtschoen”
Dameskleding of damesmode - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
13 februari 2009 om 9:32 am

[…] accessoires, schoenen, sokken, …. Dit gaat dan van heuse avondjurken, over leuke broeken, pulls, damesschoenen, blouses, gelegenheidskleding waar luxe en stijl perfect in elkaar vloeien tot de dagdagelijkse […]

Sportschoenen - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
17 februari 2009 om 12:57 pm

[…] bij sportschoenen wordt er meestal een onderscheid gemaakt tussen damesschoenen en herenschoenen. Een vrouw is immers anders gebouwd dan een man en heeft daarom andere schoenen […]

Juwelen en sierraden - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
17 februari 2009 om 2:40 pm

[…] kunnen heel goedkoop zijn, maar ook erg duur, afhankelijk van het materiaal en de designer. Net als damesschoenen, moeten de juwelen van een vrouw ook goed bij haar kleding passen. edelstenen, juwelen, parels, […]

Herenschoenen of mannenschoenen - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
20 februari 2009 om 5:19 pm

[…] cliché wil dat er veel meer aandacht besteed wordt aan damesschoenen.  Vrouwen kopen gewoonweg meer schoenen dan heren en vinden het belangrijk dat ze passende […]

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels: Lingerie en ondergoed
Sportkleding of sportuitrusting