Juwelen en sieraden

Juwelen en sieraden, vrouwen en ook steeds meer mannen lijken er maar niet genoeg van te krijgen. Ringen, oorbellen, halskettingen, armbanden, broches, het aanbod aan juwelen is erg uitgebreid. Sieraden of juwelen mogen gezien worden. Veel mensen vinden dat ze pas helemaal aangekleed zijn als ze hun juwelen aan hebben.

Sieraden kunnen van allerlei materialen vervaardigd zijn, zo bijvoorbeeld goud, zilver, brons, platina. In veel sieraden, zitten ook een of meerdere pareltjes of edelstenen. Diamant is de bekendste edelsteen, maar je hebt ook nog robijn, saffier, smaragd, aquamarijn en andere.

Sieraden of juwelen  worden vaak geschonken bij een speciale gelegenheid. Zo wordt er bij een huwelijk of verloving bijvoorbeeld een trouwring geschonken, maar komen ook bij verjaardagen, Valentijnsdag en andere gelegenheden vaak sieraden kijken.

Voor veel mensen zijn juwelen een teken van liefde, dat ze elkaar graag zien.  Juwelen kunnen heel goedkoop zijn, maar ook erg duur, afhankelijk van het materiaal en de designer. Net als damesschoenen, moeten de juwelen van een vrouw ook goed bij haar kleding passen.

Dit bericht is gepost op 17 februari 2009 om 2:40 pm uur en is geplaatst in Kleding.

2 reacties op “Juwelen en sieraden”
Uurwerken en horloges - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
18 februari 2009 om 5:36 pm

[…] horloges niet meer alleen gebruikt om de tijd te kennen, ze worden steeds meer beschouwd als echte sierraden. Uurwerken zijn een wezenlijk onderdeel van je outfit […]

Parfums - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
9 maart 2009 om 1:27 pm

[…] je goed voor de dag wilt komen, heb je niet genoeg aan de juiste kleding, schoenen en mooie sieraden. Je geur of parfum kan van evenveel belang […]

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels: Handtassen
Uurwerken en horloges