Juwelen en sieraden

Juwelen en sieraden, vrouwen en ook steeds meer mannen lijken er maar niet genoeg van te krijgen. Ringen, oorbellen, halskettingen, armbanden, broches, het aanbod aan juwelen is erg uitgebreid. Sieraden of juwelen mogen gezien worden. Veel mensen vinden dat ze pas helemaal aangekleed zijn als ze hun juwelen aan hebben.

Sieraden kunnen van allerlei materialen vervaardigd zijn, zo bijvoorbeeld goud, zilver, brons, platina. In veel sieraden, zitten ook een of meerdere pareltjes of edelstenen. Diamant is de bekendste edelsteen, maar je hebt ook nog robijn, saffier, smaragd, aquamarijn en andere.

Sieraden of juwelen  worden vaak geschonken bij een speciale gelegenheid. Zo wordt er bij een huwelijk of verloving bijvoorbeeld een trouwring geschonken, maar komen ook bij verjaardagen, Valentijnsdag en andere gelegenheden vaak sieraden kijken.

Voor veel mensen zijn juwelen een teken van liefde, dat ze elkaar graag zien.  Juwelen kunnen heel goedkoop zijn, maar ook erg duur, afhankelijk van het materiaal en de designer. Net als damesschoenen, moeten de juwelen van een vrouw ook goed bij haar kleding passen.

Dit bericht is gepost op 17 februari 2009 om 2:40 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.