Handtassen

Een ideale handtas heeft zowel een nuttige functie als een modieuze functie. Vrouwen kopen handtassen om spulletjes in op te bergen, zoals een portefeuille, een gsm, lippenstift, zakdoekjes, sleutels, enz. Maar een handtas maakt voor veel vrouwen een belangrijk deel uit van hun outfit. Een handtas moet perfect bij de dameskleding passen die ze graag dragen.

De handtas kent al een lange geschiedenis. Al in de middeleeuwen gebruikten zowel mannen als vrouwen een handtas. Vandaag bestaan er nog altijd handtassen, maar over het algemeen wordt een handtas gezien als iets dat typisch vrouwelijk is. De handtas is trouwens door de eeuwen heen ook altijd een accessoire geweest, iets waarmee vrouwen hun modebewustzijn en eigenheid konden uitdrukken.

Veel vrouwen zijn in het bezit van een uitgebreide collectie handtassen, zodat ze regelmatig kunnen afwisselen, naargelang wat ze erin willen stoppen of de kleding die ze die dag dragen. Handtassen kunnen erg goedkoop zijn, maar ook enorm duur. Een handtas kan bijvoorbeeld ook een statussymbool zijn. Veel bekende ontwerpers staan bekend om hun handtassen.

Bekende merken van handtassen zijn onder meer: Louis Vuitton, Versace, Gucci, MiuMiu, Yves Saint Laurent, Jill Sander, Zagliani, Dior, Chanel, De Rooy, Bardolino, Apollo, Crinkles, Maroquinier, enz.

Dit bericht is gepost op 17 februari 2009 om 2:08 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.