Dameskleding of damesmode

Het is moeilijk om goede tips of goed advies te geven voor damesmode, dit vooral omdat dameskleding zo goed als altijd in volle beweging is. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet het feit dat de kledingstukken zelf veel bewegen maar dat elk seizoen wel iets nieuws te bieden heeft. Geen seizoen gaat voorbij of een nieuwe stijl steekt de kop op. Dit van heel sobere kledij tot heel bombastische kledingsstukken, accessoires, schoenen, sokken, …. Dit gaat dan van heuse avondjurken, over leuke broeken, pulls, damesschoenen, blouses, gelegenheidskleding waar luxe en stijl perfect in elkaar vloeien tot de dagdagelijkse jeans. Daarnaast zien we natuurlijk ook meer en meer dat zelfs de defilés van sexy lingerie van bijvoorbeeld Victoria’s Secret ruime zendtijd krijgen op de televisie. Tijdens de voorbereiding van de nieuwe seizoenen kan je er op tv niet naast kijken, er wordt veel aandacht besteed aan de defilés van Gucci, Armani, Louis Vuitton, Kenzo, Yves Saint Laurent, Versace …

Wanneer we dan door de winkelstraten wandelen zien we elke seizoen de nieuwe collecties verschijnen in de kledingwinkels of kledingszaken. Deze spelen hier natuurlijk op in om telkens uit te pakken met hun wintercollectie, zomercollectie, lentecollectie en wintercollectie. In een ander artikel komen we nog even terug op alle merken die je op je zoektocht naar het ideale kledingsstuk kan vinden.

Dit bericht is gepost op 11 februari 2009 om 10:05 am uur en is geplaatst in Kleding.

5 reacties op “Dameskleding of damesmode”
Lingerie en ondergoed - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
12 februari 2009 om 9:48 am

[…] als simpelweg damesondergoed. Om even de verklaring van de term verder te verduidelijken is het kleding, ondergoed, dat in direct contact staat met de huid en doorgaans onder je andere kledij gedragen […]

Naaldhakken en damesschoenen, al te vaak een prachtschoen - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
13 februari 2009 om 9:30 am

[…] maar zijn al te vaak verfijnd tot in perfectie, zeg maar de ideale schoen die deel uit maakt van dameskleding net zoals bijvoorbeeld lingerie. Van botten, over naaldhakken, van geklede schoenen tot bottines, […]

Handtassen - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
17 februari 2009 om 2:08 pm

[…] maakt voor veel vrouwen een belangrijk deel uit van hun outfit. Een handtas moet perfect bij de dameskleding passen die ze graag […]

Herenkleding of herenmode - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
19 februari 2009 om 3:02 pm

[…] mannen zelf. Waar mode vroeger vooral een vrouwenaangelegenheid was en de aandacht vooral naar de damesmode ging, wint herenmode tegenwoordig steeds meer aan populariteit. Alsmaar meer mannen schamen zich er […]

Zwangerschapskleding en zwangerschapsmode - Producteninformatie goed ingelicht beter kopen zegt:
25 februari 2009 om 5:16 pm

[…] is eigenlijk zeer uitgebreid. Vrouwen houden van zwangerschapskleding die de laatste damesmode volgt. Want ook zwangerschapskleding kan modieus […]

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels: Waarop letten bij de aankoop van een handstofzuiger?
Lingerie en ondergoed