Waarop letten bij de aankoop van een handstofzuiger?

Een handstofzuiger of kruimeldief is ideaal voor kleine hoeveelheden en plekjes die voor de gewone stofzuiger onbereikbaar zijn. Maar waar moet je precies op letten als je zo’n kruimeldief gaat kopen?

Gewicht

Omdat je een kruimeldief zo boven moet kunnen halen als je iets geknoeid hebt, moet hij handig in het gebruik zijn. Daarom kan hij best niet te veel wegen. Let er verder op dat het handvat comfortabel in de hand ligt.

Batterij

Handstofzuigers of kruimeldieven werken met een oplaadsysteem, zodat je ze kan gebruiken wanneer dat nodig is. Maar hoe lang je de kruimeldief na het opladen kan gebruiken, verschilt van merk tot merk. Bij sommige modellen is dit maar 5 minuten, bij andere meer dan een halfuur.

Capaciteit

Kies voor een kruimeldief met een grote capaciteit. Controleer ook hoe je hem precies moet leegmaken als hij vol zit. Er zijn modellen waarbij een druk op de knop al voldoende is, terwijl je bij andere nog een vuile filter moet verwijderen.

Garantie

Kruimeldieven gaan niet zo lang mee als gewone stofzuigers. Kijk zeker eens na hoe lang de garantie op het model waarin jij geïnteresseerd bent geldig is.

Dit bericht is gepost op 9 februari 2009 om 2:45 pm uur en is geplaatst in Stofzuigers.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.