Hoe kies ik een scheerapparaat met tondeusefunctie?

Een tondeuse of een trimmer kun je zo in de winkel kopen, maar veel scheerapparaten hebben ook een tondeuse- of trimmerfunctie. Met een tondeuse kun je je haar heel kort afknippen, het is dus een handige functie voor mannen die hun haar heel kort dragen.

Een tondeuse maakt gebruik van een opzetkam, waardoor je haar niet heel kort wordt afgeknipt. Een trimmer is een moderne variant van de tondeuse, waarmee je je haar echt kunt millimeteren. Veel scheerapparaten hebben een trimmer om snor en baard bij te werken.

Wil je je scheerapparaat-tondeuse graag mee op reis nemen, dan is het een aanrader te kiezen voor een scheerapparaat op batterijen. Heb je het toestel vooral thuis nodig, dan kun je misschien beter kiezen voor een tondeuse op stroom.

Sommige scheerapparate-tondeuses zijn waterproof, andere zijn afspoelbaar. Als de tondeuse niet afspoelbaar is, moet je hem droog reinigen (met een borsteltje).

Let voor je de tondeuse koopt ook op de verschillende haarlengtes die het toestel kan scheren.  Die haarlengtes liggen altijd tussen 0 en 40 mm.

Dit bericht is gepost op 14 januari 2008 om 11:31 am uur en is geplaatst in Scheerapparaten.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.