Welke modellen stofzuigers bestaan er?

Sledestofzuiger:

De sledestofzuiger is het meest bekende en populairste type stofzuiger van deze tijd. Het model is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt het erg gemakkelijk achter je aan trekken. De stofzak bevindt zich voor de waaier en de motor.

Steelstofzuiger:

De langwerpige steelstofzuiger is veel moeilijker te bedienen dan een sledestofzuiger. Het stofreservoir bevindt zich aan de steel, waardoor je voortdurend het volle gewicht van de stofzuiger meetrekt.

Ketelstofzuiger:

De ketelstofzuiger is een stofzuiger waarmee je zowel droge als natte vloeren kunt stofzuigen. Met de ketelstofzuiger kun je veel grotere hoeveelheden stof en zelfs water opzuigen. Het model wordt zelden in huis gebruikt. Je zult het eerder aantreffen in winkels, fabrieken, opslagplaatsen, garages, enz. De ketelstofzuiger wordt ook vaak gebruikt voor het opruimen van puin.

Robotstofzuiger:

Robotszuigers zijn stofzuigers die zichzelf voortbewegen in een ruimte. Je kunt ze op voorhand programmeren om al het vuil op te zuigen. Met behulp van een sensor manoeuvreert de stofzuiger door een ruimte. Je moet de stofzuigers opladen in een docking station. Tot nu toe zijn de apparaten vrij duur, zeker in vergelijking met een gewone stofzuiger.

Kruimeldief:

Veel voorkomend, compact apparaat dat je in je hand houdt. Het wordt gebruikt om kruimels en andere stofjes binnen een beperkte ruimte mee op te zuigen.

Handstofzuiger:

Kleine, smalle stofzuiger die je in de auto bijvoorbeeld op je sigarettenaansteker kunt aansluiten.

Dit bericht is gepost op 5 december 2007 om 5:54 pm uur en is geplaatst in Stofzuigers.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.