Wat is een ladyshave?

Ook vrouwen hebben wel eens last van haargroei op ongewenste plaatsen.  Die haren zijn op verschillende manieren te verwijderen, zoals waxen of scheren met mesjes. Maar er bestaan ook elektrische scheerapparaten voor vrouwen, de zogenaamde ‘ladyshaves’.  De vrouwenhuid is immers gevoeliger dan de mannenhuid.

Met een ladyshave is het ook voor vrouwen mogelijk zich pijnloos te ontharen. Vroeger bestonden er alleen ladyshaves waarmee je je droog kon scheren, maar tegenwoordig bestaan er ook ladyshaves waarmee je je nat kunt scheren. De waterdichte ladyshaves kun je mee in bad of in de douche nemen.

Bij veel ladyshaves is het mogelijk de intensiteit van het scheren bij te stellen. Sommige delen van het lichaam, zoals de oksels of de bikinilijn, zijn gevoeliger dan andere.

Net zoals bij de mannelijke scheerapparaten, bestaan ook de ladyshaves in alle maten en soorten. Zo zijn er ladyshaves met tondeusefunctie, om de langere haren mee weg te scheren.  Andere modellen zijn dan weer echte epileerapparaten, die de haren volledig verwijderen tot aan de haarwortel. Op die manier groeien de haren minder snel terug.

Ook een ladyshave moet regelmatig gereinigd worden.  Er zijn ladyshaves die je droog moet reinigen met een borsteltje, afspoelbare en zelfreinigende ladyshaves.

Bekende fabrikanten van ladyshaves zijn Braun, Philips, Emington, Babybliss, Carmen en Rowenta.

Dit bericht is gepost op 5 december 2007 om 4:41 pm uur en is geplaatst in Scheerapparaten.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.