Wat zijn de online mogelijkheden van de nieuwe spelconsoles?

De nieuwste generatie spelcomputers maakt steeds meer gebruik van de mogelijkheden van het internet. Een overzicht van wat je er zoal mee kunt doen.

Wii

Via de Wiikanalen krijg je tal van online opties. Het weerkanaal vertelt je wat voor weer het op dat moment waar ook ter wereld is. Het nieuwskanaal deelt je het nieuws van plaatsen van over de hele wereld mee. Wii Punten, te koop in de winkel, kun je in de Wii Shop uitgeven aan nieuwe kanalen en games. Het internetkanaal ten slotte, werkt met behulp van internetbrowser Opera.

Playstation 3

Playstation Network is de gratis online service van Sony, die gebruik wordt door Playstation 3- en PSP-gamers. In de Playstation Store kunnen de gamers nieuwe content kopen of gratis demo’s, trailers en video’s dowloaden. Ze kunnen er ook terecht voor de oude Playstation en Playstation 2-titels.

Xbox 360

Xbox Live is de naam van dienst die gamers toelaat online tegen elkaar te spelen. Xbox Live Silver is gratis en geeft je toegang tot de Xbox 360 gamecommunity. Je krijgt er een eigen profiel en kan er chatten met de andere spelers. Om tegen andere gamers te spelen moet je Xbox Live Gold nemen. Dat kost 60 euro per jaar. Op de Xbox Live Marketplace kun je (tegen betaling) nieuwe content (games, demo’s,) verkrijgen.

Dit bericht is gepost op 3 december 2007 om 4:05 pm uur en is geplaatst in Spelconsoles.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.