Val je af in de sauna?

Je verliest inderdaad kilo’s als je naar de sauna gaat, maar je slankt er niet van af.

Een korte uitleg:
In de sauna zweet je veel. Mannen zelfs nog meer dan vrouwen. Hierdoor raak je tijdens je saunabezoek veel vocht kwijt en daardoor ook veel gewicht. Hoeveel gewicht je kwijt bent, hangt af van hoe heet de sauna is en hoeveel je zweet.

Dit gewichtsverlies is echter van tijdelijke aard. Het lichaam heeft veel vocht verloren en dit moet weer worden aangevuld. Het is dan ook belangrijk dat je na je saunabezoek voldoende drinkt. Het duurt dus niet zo lang of het gewicht dat je verloren hebt, is er zo weer bij.

Dit bericht is gepost op 19 oktober 2007 om 10:04 am uur en is geplaatst in sauna's.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.