Waar plaats je een bubbelbad?

Een eerste keuze die je maakt wanneer je een bubbelbad koopt, is of je het binnen of buiten gaat plaatsen. Vervolgens moet je ook nog op zoek gaan naar een goede plek om de spa te plaatsen.

Binnen

Een binnenbad kan je vergelijken met een gewoon bad. Je vult het met water en laat het nadien weer leeglopen. Zorg dus dat je over de nodige afvoerleidingen beschikt.

Een binnenbubbelbad bestaat in alle vormen en afmetingen. Hou bij je keuze dus vooral rekening met de beschikbare ruimte in je badkamer. Meet ook op voorhand de grootte en breedte van de badkamerdeur zodat het bad zeker binnen kan geraken.

In een moderne woning hoef je je normaal gezien ook geen zorgen te maken over de draagkracht van de vloer. De vloeren in moderne huizen kunnen een gewicht dragen van 300kg/m², wat voldoende moet zijn voor een bubbelbad van normale omvang. Heb je echter een oudere woning en twijfel je aan de draagkracht van de vloer, contacteer dan een aannemer.

Buiten

Ook als je kiest voor een buitenbubbelbad is de locatie heel erg belangrijk. Je hebt een vrije plaats nodig met een stevige ondergrond. Plaats het bad ook niet te ver van de woning af. Het is niet fijn om in je zwemkledij een lange afstand af te leggen, vooral niet in de winter.

Hou ook rekening met overhangende bomen waardoor er vuil en blaadjes in het water kunnen vallen.

Dit bericht is gepost op 11 oktober 2007 om 2:56 pm uur en is geplaatst in Bubbelbaden.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.