Parfums

Als je goed voor de dag wilt komen, heb je niet genoeg aan de juiste kleding, schoenen en mooie sieraden. Je geur of parfum kan van evenveel belang zijn.

Smaken verschillen, en dat geldt zeker voor parfum. Welke geur je lekker vindt, is heel persoonlijk. De een houdt van een fris en fruitig parfum, de ander weer van een zwaar bloemenparfum. Parfum bestaat voor mannen en vrouwen. Deze zijn qua geur doorgaans goed van elkaar te onderscheiden, hoewel er ook parfums op de markt zijn die voor zowel mannen als vrouwen bruikbaar zijn.

Parfum bestaat al heel lang. Het werd uitgevonden door de oude Egyptenaren, maar het waren de Grieken die het parfum, zoals we het nu kennen, ontwikkelden.

Bekende merken van parfum zijn: Chanel, Lacoste, Armani, Gucci, Dior, Lancôme, Yves Saint Laurent, DKNY, Bvlgari, Cacharel, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Jil Sander, Davidoff, Nina Ricci, Estee Lauder, Jean Paul Gaultier, enz.

Dit bericht is gepost op 9 maart 2009 om 1:27 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.