Kinderkleding en kindermode

Baby’s, peuters, kleuters,  lagere school-kinderen en tieners, ze hebben allemaal kleding nodig. Tot kinderen volledig volgroeid zijn, hebben ze speciale kinderkleding nodig.

Net als bij herenmode en damesmode, is het ook het aanbod aan kinderkleding enorm groot. Kleurrijke kinderkleding, kleding met figuurtjes of eerder sobere  kleding, voor elk kind (of ouder) wat wils!

Kinderkleding moet in de eerste degelijk zijn. Kinderen houden er namelijk van buiten te spelen en te ravotten, en daardoor verslijten kinderkleren erg snel. Omdat kinderen veel bewegingsruimte nodig  hebben, kies je best ook voor kleding die niet veel kost. Verder zijn er ook een hoop accessoires op de markt. Zo bijvoorbeeld juwelen en sieraden voor kinderen, handtassen voor kinderen, enz. Net als bij kleding voor volwassenen, volgt ook kinderkleding bepaalde trends.

Bekende merken van kinderkleding zijn:  Oilily, Taratata, Pirouette, Aurobelle, Vinrose, Kikkid, Jil&Sil, Kikiwon, Vingino, Name-it, Enfant Terrible, Filou & Co, Petit Bateau,  enz.

Dit bericht is gepost op 27 februari 2009 om 4:09 pm uur en is geplaatst in Kleding.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels: