Kunnen kinderen ook een elektrische tandenborstel gebruiken?

Een elektrische tandenborstel is zeker geschikt voor kinderen. De meeste kinderen vinden het juist leuk om hun tanden te poetsen met een elektrische tandenborstel.

Het is een aanrader je kinderen eerst hun tanden manueel te leren poetsen alvorens de overstap te maken naar een elektrische tandenborstel. Als het kind een goede kennis heeft over het tanden poetsen, zal het ook met een elektrische tandenborstel zijn mannetje kunnen staan. Vaak is het zelfs zo dat kinderen die hun tanden niet goed genoeg poetsen met een gewone handtandenborstel, het wel goed doen met een elektrische.

Er zijn tal van elektrische tandenborstels voor kinderen op de markt. Dit zijn tandenborstels met kleine borstelkoppen en zachte haren, opgefleurd met kleurrijke populaire figuurtjes om de kinderen te motiveren. Er bestaan zelfs tandenborstels die muziek spelen tijdens het poetsen! Een andere mogelijkheid is speciale borstelkoppen voor kinderen te kopen en die op je eigen tandenborstel te plaatsen.

Dit bericht is gepost op 5 december 2007 om 12:49 pm uur en is geplaatst in Elektr. tandenborstels.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.