Kan ik digitale foto’s afdrukken?

Ja, dat kan. Er zijn verschillende manieren om een afdruk van je foto te maken.

De meest eenvoudige manier om je foto af te drukken, is via je gewone inkjetprinter. De kwaliteit van de afdruk zal echter te wensen over laten. Als je graag (veel) foto’s thuis afprint, kan je best een fotoprinter aanschaffen. Hierdoor kan je de foto’s afdrukken in een veel hogere kwaliteit.

Er zijn verschillende manieren om je printer de foto’s te laten afdrukken. De meest voor de hand liggende manier is de foto’s transporteren naar je computer en de printer aan te sluiten op de computer. Je kan ook het geheugenkaartje uit de camera nemen en in de printer steken. Als je camera is uitgerust met de optie Pictbridge of Directprint kan je ze rechtstreeks afdrukken op de fotoprinter. Een laatste mogelijkheid is, indien je camera over bluetooth beschikt, de foto’s draadloos naar de printer te sturen.

Als je niet over een (goede) printer beschikt, kan je de foto’s ook laten afdrukken door een fotoservice. Zo vind je in sommige winkels een fotokiosk. Deze leest je foto’s in via CD-rom, geheugenkaart of USB-stick. Je kan de foto’s dan enkele dagen later ophalen of je kan ze meteen laten uitprinten.

Ook online zijn er veel fotoservices te vinden waar je foto’s kan uploaden. Enkele dagen later kan je de foto’s gaan ophalen of worden ze aan huis geleverd.

Deze fotoservices drukken niet alleen de foto’s af op de standaardformaten, je kan een foto ook laten afdrukken op een mok, kalender, puzzel, t-shirt of kalender. Ook kan je een ingebonden foto-albums zelf samenstellen.

Dit bericht is gepost op 26 oktober 2007 om 11:33 am uur en is geplaatst in Digitale fotocamera's.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2024 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.