Kan je een buitenbubbelbad ook in de winter gebruiken?

Je kunt een bubbelbad zeker en vast in de winter gebruiken. In de Scandinavische landen en in Noord-Amerika wordt het buitenbubbelbad zelfs het meest gebruikt als de temperaturen onder het vriespunt liggen.

Uit onderzoek blijkt zelfs dat het therapeutische effect van een spa het grootst is als de buitentemperatuur een stuk lager ligt dan de temperatuur van het water in het bubbelbad. Dit betekent dan ook dat de winter het beste seizoen is om van een spa te genieten.

Als je van plan bent om je bubbelbad veel in de winter te gebruiken, let er dan zeker bij de aankoop op dat je bad goed geïsoleerd is en dat je na gebruik het bad kan afdekken met een geïsoleerde hoes. Een goed geïsoleerd bubbelbad is helaas duurder in aankoop maar zal minder energie verbruiken en dat voel je natuurlijk ook in je portemonnee. Een opblaasbaar bubbelbad dat je frequent wil gebruiken in de winter is dan ook niet zo’n goed idee omdat dit bad minder goed geïsoleerd is.

Hou ook rekening met de afstand van je huis tot het buitenbad. In de zomer is het niet zo erg om enkele meters buiten af te leggen in zwemkledij. Als de temperaturen lager liggen, is dat wellicht veel minder aangenaam. Denk daarom grondig na over de locatie van je bad bij de plaatsing.

Dit bericht is gepost op 11 oktober 2007 om 3:24 pm uur en is geplaatst in Bubbelbaden.

Laat een reactie achter
ID); ?>
Andere interessante artikels:
© 2023 · producteninformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.